Články
 

Súčasťou každého vývoja web stránky, alebo nejakého softvéru je program, ktorý nám umožní a uľahčí písanie kódov. Vďaka ich nespočetnému množstvu si je dnes veľmi ťažké vybrať ten najvhodnejší. V tomto článku vám predstavíme 6 editorov na písanie kódu, ktoré sú vo svete populárne a odporúčajú ich profesionálny vývojári.

Umelá inteligencia (AI) je čoraz viac riešenou témou dnešného desaťročia. Jedna strana jej naplno dôveruje a verí v jej pozitívnu budúcnosť, druhá strana ju kritizuje a považuje ju za škodlivú. Jedným veľkým podporovateľom AI je aj Mark Zuckerberg, ktorý ju podporuje a má voči nej kopec optimistických názorov. Elon Musk má však na celú...

Microsoft Outlook je počítačový softwarový program. Outlook ponúka niekoľko služieb ako správu emailov, adresár, webový prehliadač a kalendár na organizovanie budúcich stretnutí a plánujete svoje dni. Je súčasťou balíka programov Microsoft Office spolu s MS Word, Excel a PowerPoint.

Stať da plnohodnotným programátorom v dnešnej dobe sa môže prakticky hocikto. Netreba mať k tomu ani žiadnu strednú, či vysokú školu. Stačí mať chuť učiť sa nové veci, vášeň pre programovanie a vytrvalosť neskončiť po prvých nezdaroch.

V dnešnom storočí je tvorba blogov veľmi populárna. Dnes si ho už môže založiť prakticky ktokoľvek. Témy sú rôzne a nových nápadov stále pribúda. Ako však založiť blog, ktorý bude úspešný a ľudí zaujme? Prinášame ti pár trikov a rád ako na to!

Na internete existuje množstvo diskusií, kde sa ľudia hádajú o tom, ktorý program na úpravu a strih videí je lepší. Medzi najpoužívanejšie patrí Adobe Premier Pro CC a Final Cut X Pro. Aké sú výhody a nevýhody používania jednotlivých programov?

Až 93 % prístupov na webové stránky začína spustením vyhľadávača, vo viac ako 77 % prípadov je tým vyhľadávačom práve Google. Keď to skombinujeme s faktom, že 65 % vyhľadávaní skončí klikom na prvých 5 stránok - máme jasný argument prečo je SEO ako marketingový kanál pre biznis mimoriadne podstatné.

Nie je to žiadnou novinkou, že talenty STEM sú veľmi žiadané a sú dobre platené. Online pozície na softvérové pracovné miesta v USA vzrástli o 31 % v rokoch 2007 až 2012 - čo je takmer 3-krát rýchlejšie ako celkové príspevky. Americká kancelária štatistiky práce odhaduje, že pracovné miesta pre vývojárov softvéru budú naďalej rásť o 22% od roku...

Veľké rozhrania majú potenciál na zlepšenie použiteľnosti a prístupu používateľov k podnikaniu a jeho online prítomnosti. Je dôležité, aby sa každá spoločnosť sústredila na dizajnové prvky svojej účasti v online svete. Sila designu UI je taká, že môže byť rozdiel medzi veľmi úspešnou webovou stránkou alebo aplikáciou a ich neúspechom na dosahnutie...

© 2017 MyCourse. Košice
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky